Épület hőszigetelés ellenőrzése, penészesedési okok feltárása

hőkamera, hőkamerás vizsgálat, hőkamerás, hőkamera vizsgálat, hőkamera épület vizsgálat, hőkamerás épület vizsgálatA vizsgálatok a hőmérséklet különbségeken alapulnak. Ezt látjuk a hőkamerás felvételeken. Ezeket az adatokat lehet kiértékelni. A teljesség igénye nélkül tárgyalva, ahhoz, hogy a számítások alapjául szolgáló mérések megbízhatóak legyenek, megfelelő hőmérséklet különbség kell a belső és külső tér között. Ugyanis arra vagyunk kíváncsiak, hogy a belső és külső teret elválasztó építőanyagok mennyire engedik, vagy nem engedik át a belső, illetve külső hőmérsékletet. A hőkamerás vizsgálatot fűtési idényben célszerű elvégezni, amikor a külső és belső hőmérséklet között legalább 15 C fok különbség van. Másképpen fogalmazva a napi átlaghőmérséklet 5-7 C fok alatt van. Lehetőleg napsütés mentes időszakot kell választani . A napsütés hatását kiküszöbölni sajnos nem lehet, ezért célszerű olyan napszakot választani a hőkamerás vizsgálathoz, amikor az erős napsütés esélye alacsony. Ha végképpen napsütéses időben tudjuk csak a hőkamerás vizsgálatot elvégezni, akkor, mint befolyásoló tényezőt, figyelembe tudjuk venni. Nézze meg videónkat itt: http://youtu.be/tCSuL3zhqCU

INGYENES online ingatlan hőszigetelési állapot becslés. Kattintson ide!

Fűtésrendszer hibáinak feltárása hőkamerás vizsgálattal

hőkamera, hőkamerás vizsgálat, hőkamerás, hőkamera vizsgálat, hőkamera épület vizsgálat, hőkamerás épület vizsgálatA fűtésrendszer hibáit hőkamerás vizsgálat segítségével, beüzemelt fűtésrendszer mellett lehet elvégezni. Ha a zárt fűtésrendszerben csökken a nyomás és legalább kéthetente, vagy sűrűbben kell utánatölteni, akkor mindenképpen javításra szorul a fűtésrendszer. De ugye nem akarja az egész lakásban futó összes fűtésvezetéknél felbontani a padlót illetve megbontani a falat. A hőkamera segítségével cm.re pontosan meg tudom határozni, a hibák lehetséges helyét. Falfűtés, mennyezetfűtés, padlófűtés esetén a rendszer használatba vétele előtt, illetve esetleg meghibásodás gyanúja esetén is meg tudom Önnek mutatni a rendszer hibáit.

Elektromos berendezések, gépek diagnosztikája, hibafeltárás

hőkamera, hőkamerás vizsgálat, hőkamerás, hőkamera vizsgálat, hőkamera épület vizsgálat, hőkamerás épület vizsgálatEzeket a berendezéseket általában működés közben vizsgáljuk hőkamera segítségével.

Üzenet küldés, árajánlat 48 órán belül:
 https://www.hokameras.hu/kapcsolat