A vizsgálat feltételei

  1. hőkamera, hőkamerás vizsgálat, hőkamerás, hőkamera vizsgálat, hőkamera épület vizsgálat, hőkamerás épület vizsgálatÉpület hőszigetelés ellenőrzése, penészesedési okok feltárása: A vizsgálatok a hőmérséklet különbségeken alapulnak. Ezt látjuk a hőkamerás felvételeken. Ezeket az adatokat lehet kiértékelni. A teljesség igénye nélkül tárgyalva, ahhoz, hogy a számítások alapjául szolgáló mérések megbízhatóak legyenek, megfelelő hőmérséklet különbség kell a belső és külső tér között. Ugyanis arra vagyunk kíváncsiak, hogy a belső és külső teret elválasztó építőanyagok mennyire engedik, vagy nem engedik át a belső, illetve külső hőmérsékletet. A hőkamerás vizsgálatot fűtési idényben célszerű elvégezni, amikor a külső és belső hőmérséklet között legalább 15 C fok különbség van. Másképpen fogalmazva a napi átlaghőmérséklet 5-7 C fok alatt van. Lehetőleg napsütés mentes időszakot kell választani . A napsütés hatását kiküszöbölni sajnos nem lehet, ezért célszerű olyan napszakot választani a hőkamerás vizsgálathoz, amikor az erős napsütés esélye alacsony. Ha végképpen napsütéses időben tudjuk csak a hőkamerás vizsgálatot elvégezni, akkor, mint befolyásoló tényezőt, figyelembe tudjuk venni. Nézze meg videónkat itt: http://youtu.be/tCSuL3zhqCU

     INGYENES online ingatlan hőszigetelési állapot becslés. Kattintson ide!

  2. hőkamera, hőkamerás vizsgálat, hőkamerás, hőkamera vizsgálat, hőkamera épület vizsgálat, hőkamerás épület vizsgálatFűtésrendszer hibáinak feltárása hőkamerás vizsgálattal: a fűtésrendszer hibáit hőkamerás vizsgálat segítségével, beüzemelt fűtésrendszer mellett lehet elvégezni. Ha a zárt fűtésrendszerben csökken a nyomás és legalább kéthetente, vagy sűrűbben kell utánatölteni, akkor mindenképpen javításra szorul a fűtésrendszer. De ugye nem akarja az egész lakásban futó összes fűtésvezetéknél felbontani a padlót illetve megbontani a falat. A hőkamera segítségével cm.re pontosan meg tudom határozni, a hibák lehetséges helyét. Falfűtés, mennyezetfűtés, padlófűtés esetén a rendszer használatba vétele előtt, illetve esetleg meghibásodás gyanúja esetén is meg tudom Önnek mutatni a rendszer hibáit.
  3. hőkamera, hőkamerás vizsgálat, hőkamerás, hőkamera vizsgálat, hőkamera épület vizsgálat, hőkamerás épület vizsgálatElektromos berendezések, gépek diagnosztikája, hibafeltárás: Ezeket a berendezéseket általában működés közben vizsgáljuk hőkamera segítségével.

Üzenet küldés, árajánlat 48 órán belül: http://www.hokameras.hu/kapcsolat

g